Straw Bord

På designbordet Straw är det de unika benen som står i fokus.De böjda benen fungerar i sin förlängning även som sarg, som omsorgsfullt avslutas i en lätt böj upp under bordsskivan. Formen på benen och hur de är placerade i förhållande till varandra utgör bordets konstruktion. Benen är plattovala och dess placeringar skapar en oregelbundenhet där formerna ändras utifrån vilket håll man betraktar bordet. Dess mjuka och lekfulla former tillsammans med bordsskivan i playwood med fasad kant och plex-laminat med lite denimkänsla på ytan gör bordet Straw spännande, slittåligt och unikt. Vi har valt att producera bordet i flera olika storlekar och färger för att det lätt ska kunna passa in i flera olika miljöer.

Litium.Web.Models.ImageModel?.Alt
  • "På designbordet Straw är det de unika benen som står i fokus"

    - Designer Charlie Styrbjörn

  • bord-straw-1600-ritning.png

     

    "De plattovala benen och dess placeringar skapar en oregelbundenhet där formerna ändras från vilket håll man betraktar bordet"

    - Designer Charlie Styrbjörn

Varianter av Straw Bord

Designer: Charlie Styrbjörn

Utformningen står Charlie Styrbjörn för som gjort projekt till flera välkända varumärken och företag. Charlie hittar mycket av sin inspiration i själva tillverkningsprocessen och är uppmärksam på detaljer och material, vilket vi tycker passar perfekt för våra produkter inom Kumi Trend.

Litium.Web.Models.ImageModel?.Alt