Tin

Sortera mera med vår designade avfallsbehållare i plåt. Charlie Styrbjörn som står för designen har hämtat sin inspiration från den tomma konservburken, som är en stark symbol för avfall. Det är med inspiration från den här symbolen som Tin fått sina proportioner och detaljer. Snygg, stilren och funktionell inbjuder den till sortering och passar bra in i alla olika offentliga miljöer som tex mässhallen, padelhallen, skolan eller företaget. De tre tunnorna är placerade på en bottenplatta med tre olika lock för pant, papper och brännbart.

Litium.Web.Models.ImageModel?.Alt
 • Sortera mera med Tin

  Avfallsbehållare som kan smälta in i olika miljöer, vara snygga att titta på och uppmana till sortering - det var våra tre grundtankar när vi började fundera på avfallsbehållare till Kumi Trend. Genom att sortera sina sopor istället för att slänga allt i samma tunna skyddas både människor och miljö då farliga ämnen kan tas om hand på ett säkert sätt. När vi läst på om nedbrytningsprocessen för olika material så var det givet att vi delar upp våra avfallsbehållare på tre, brännbart, pant och papper. I en rådande pandemi är även Tins utformning perfekt då man inte behöver röra vid något lock för att slänga sitt skräp.

  Charlie Styrbjörn som designat behållarna har inspirerats av den tomma konservburken som är en stark symbol för avfall.

 • avfallsbehållare-tin-enkel-ritning.png
   

  "Den öppnade och tomma konservburken står som en stark symbol för avfall. Det är med inspiration från den här symbolen som TIN har fått sina proportioner och detaljer."

  Designer, Charlie Styrbjörn

Varianter av Tin

Designer: Charlie Styrbjörn

Utformningen står Charlie Styrbjörn för som gjort projekt till flera välkända varumärken och företag. Charlie hittar mycket av sin inspiration i själva tillverkningsprocessen och är uppmärksam på detaljer och material, vilket vi tycker passar perfekt för våra produkter inom Kumi Trend.

Litium.Web.Models.ImageModel?.Alt