• Skapa harmoni i kapprummet

     

    Med vårt byggbara hyllsystem är det både enkelt och kul att skapa ett kapprum där alla kan få plats och trivas. Det kan både hängas på väggen eller ställas direkt på golvet med L- eller T-stativ. Välj mellan plåthyllplan, trådhyllplan och hyllplan i trä. Kombinera med olika färger och träslag för att skapa olika uttryck. Med våra möbler för skolor kan du skapa ordning för såväl kläder som stövlar och skor, välj bland smarta tillbehör i form av stövellister, klädfack, paneler och krokar. För att göra miljön komplett finns också smarta mobila rullvagnar för stövlar, kläder och leksaker. Komplettera kapprummet med extra krokar, separat upphängning för blöta vantar, mössor och skor eller en extra sittbänk för enklare påklädning. Med vårt byggbara system kan du skapa en hall där både barn och vuxna får en funktionell och smidig hall som samtidigt känns välkomnande och glädjefylld.

 

 

Inredning för skola

 

Möbler för skolor ska inte bara vara praktiska och skapa ordning och reda, utan även vara lekfulla och bidra till en härlig miljö. En extra utmanande plats kan vara kapprummet – en plats där många, både stora och små människor, är i rörelse samtidigt. Där regnkläder, ombyte, matsäckar och en och annan stövel ska få plats på samma gång. Där det är extra viktigt att allt har sin plats för att skapa harmoni.

  • Tre tips – så lyckas du med kapprummet

 

Skapa förvaring både högt och lågt

 

Man kan aldrig ha för mycket förvaringsmöjligheter, speciellt inte i ett kapprum. Se till att utnyttja rummet till fullo och våga tänka både högt och lågt. Från kroklister på väggen till stövelvagnar på golvet.

 

 

Förgyll med bänkar

 

Ett kapprum ska givetvis har massor av förvaringsmöjligheter, men lika viktigt är det ha skapa plats för påklädning och någonstans att sitta i väntan. Genom att utrusta kapprummet med snygga bänkar, kanske i olika färger, skapar du utrymme för dem som vistas där samtidigt som du sätter en avslappnad stämning i rummet.

 

 

 

Skapa rum för personalen

 

En skola är inte bara en plats för barn och ungdomar att utvecklas på – det är även en arbetsplats. Inred kapprummet med låsbara klädskåp till personalen för att skapa trygghet och utrymme för alla.

Produkter till kapprummet

Förvaring L

Ett komplett väggsystem för förråd, förvaring eller entrén som ger massor av plats.

De översta trådhyllplanen gör att du enkelt får översikt över tillhörigheterna och de olika plåthyllplanen skapar goda förvaringsmöjligheter.  Häng upp jackorna och placera skorna eller kängorna i skohyllan med dropplåt.

Lösningen består av två sektioner, 600 mm och 900 mm breda. Väggskenorna är 1800 mm långa. Totalmåttet för den här lösningen är ca 1520 mm. Det exakta måttet avgörs beroende på montering och placering av exempelvis hyllorna.

  • Kontakta oss vid frågor och projekt – vi hjälper gärna till att hitta möbler för kapprum & skolor!