• Allt till kontoret och lite till

    Kontoret är en plats där vi ska kunna kläcka idéer, producera och vara kreativa. En plats där vi ska trivas och få arbetsro. Hur vi utformar och inreder vårt kontor är en stor del av hur vi trivs där. Med rätt möbler för kontor och tillbehör som passar oss skapar vi ett kontor där vi trivs. Vi på Kumi erbjuder arbetsplatsinredning för alla typer av kontor, allt noga utvalt för att matcha varje unikt behov av funktion, kvalitet, smak och tycke. Hos oss hittar du allt från höj- och sänkbara skrivbord för bästa ergonomi och smart kontorsförvaring, till välkomnande sko- och hatthyllor och snygga krokar till entrén. Vi har arkivskåp, dokumentskåp, kontorsskåp, väggsystem och hurtsar där du kan stuva undan det du inte använder dagligen. Vi har även stilfulla avfallsbehållare som kommer i flera olika härliga färger och som är fina att inreda kontoret med.

 

 

 

Möbler för kontor

 

Kontoret –  ett rum vi spenderar mycket tid i varje dag. Definitionen av ett kontor är lite mer lös idag än vad den var för bara ett par år sedan. Men en sak är lika central nu som då: kontoret är en plats där vi ska trivas. Oavsett om det är i ett eget rum på arbetsplatsen, i ett kontorslandskap eller hemma. Med stilfulla och flexibla möbler för kontor kan vi skapa en trivsam arbetsplats för våra unika behov.

  • Tre tips – så skapar du ett härligare kontor

 

Sätt en bra bas

Skapa en bra bas med stilrena och funktionella möbler för arbetsyta och förvaring. Med Kumi väggsystem kan du bygga anpassningsbar förvaring som du kan anpassa efter dina behov för stunden. Och med våra höj- och sänkbara skrivbord får du en ergonomisk arbetsplats som håller år efter år.

 

Sätt din personliga touch

När basen med möbler för kontoret är satt vill vi skapa en miljö där du kan trivas. Inred med personliga prylar och färger som tilltalar dig. Hitta en fin balans mellan det du behöver för att kunna arbeta och saker som gör dig glad!

 

Skapa rum för pauser

Ett enkelt sätt att skapa rum för pauser och andrum är att inreda kontoret med en inbjudande loungedel med sköna sittmöbler där du kan ta en kopp kaffe eller samtala med en kollega.

Produkter till kontoret

  • Kontakta oss vid frågor och projekt – vi hjälper gärna till att hitta möbler för kontor!