Arch

Svensktillverkad serveringsvagn i lackerat stål och hjul med gummibana. Det finns en tydlig tanke att vagnen ska passa för flera olika ändamål och i olika miljöer.  Den ska passa i skolans klassrum eller förskolans ateljé för transport eller förvaring av studiematerial. Men den ska lika väl kunna fungera som serveringsvagn och avlastningsyta på kontoret eller i konferenslokalen. Vagnens form och färgsättning gör den till en snygg inredningsdetalj som passar lika bra i offentlig miljö som hemmiljö.

 • Arch - Vagnen med attityd

  När idén föddes att designa en serveringsvagn fanns det en tydlig tanke att vagnen även skulle passa för flera olika ändamål och i olika miljöer.  Den ska passa i skolans klassrum eller förskolans ateljé för transport eller förvaring av studiematerial. Men den ska lika väl fungera som serveringsvagn och avlastningsyta på kontoret eller i konferenslokalen. Vagnens form och färgsättning gör den till en snygg inredningsdetalj som passar lika bra i offentlig miljö som hemmiljö.

 • "Enkel, tydlig och effektiv konstruktion med

  få komponenter där vi valt att lyfta fram skruvarna

  som visuella detaljer

  och på så sätt belysa konstruktionen"

  - Designer Charlie Styrbjörn

   

 • "Målet - skapa en pålitlig vagn i platt paket ämnad åt kontors- och utbildningsmiljö vars form och färgsättning även ger den mandat som inredningsdetalj"

 •  

  Charlie Styrbjörn som designat vagnen har valt att kalla den Arch, namnet kommer från designen på de valvlika gavlarna som ger en unik karaktär åt vagnen. Det är en enkel, tydlig och effektiv konstruktion med få komponenter. Där vi istället för att dölja skruvarna har valt att lyfta fram dem, som visuella detaljer och på så sätt belysa konstruktionen.

Varianter av Arch

 

 

Designer: Charlie Styrbjörn

Utformningen står Charlie Styrbjörn för som gjort projekt till flera välkända varumärken och företag. Charlie hittar mycket av sin inspiration i själva tillverkningsprocessen och är uppmärksam på detaljer och material, vilket vi tycker passar perfekt för våra produkter inom Kumi Trend.