• Möbler till offentlig miljö

Praktisk och hållbar inredning

 

På Kumi brinner vi för att skapa trivsel och glädje med våra möbler för offentlig miljö. Det spelar ingen roll om du ska inreda kapprummet på förskolan, kontoret eller omklädningsrummet i padelhallen. Hos oss hittar du det mesta! I vårt utbud finns allt från hatt- och skohyllor för entrén, avfallsbehållare som förenklar källsorteringen till omklädningsskåp för idrottshallen. Med snygg, praktisk och hållbar inredning kan du skapa rum att trivas i – både för anställda och besökare. Och du, du kan alltid specialbeställa våra produkter i kundunika färger för att matcha med exempelvis er logotyp.

Inredning för hela arbetsplatsen

I vårt breda inredningssortiment hittar du möbler till arbetsplatsen och den offentliga miljön – alltid av högsta kvalitét. Jobba ergonomiskt med våra höj- och sänkbara skrivbord, eller skapa din egen förvaringslösning med vårt smarta väggsystem. Hos oss hittar du alla typer möbler för offentlig miljö: skrivbord, klädskåp, kontorsvagnar, hyllsystem och avfallsbehållare. Offentliga miljöer ska vara inspirerande och samtidigt funktionella precis som vår avfallsbehållare Tin, designad av Charlie Styrbjörn, där man kombinerar form och funktion genom att uppmana till källsortering. Vi har också all inredning som behövs för en välkomnande entré oavsett behov - vi kan inreda såväl den praktiska entrén på förskolan eller padelhallen till den stilfulla hallen på kontoret eller frisörsalongen. Hos Kumi finns möblerna för alla rum på företaget, från entré och omklädningsrum till lunchrum och kontor.

 

  • Tre tips - så skapar du en trivsam offentlig miljö

Var enhetlig – matcha din inredning

Genom att inreda genomgående med flera matchande möbler skapar du en enhetlig och trivsam känsla som ger ett lugnt intryck. Våra kollektioner Tin med designade avfallsbehållare i olika utföranden och Arch med snygga och praktiska kontorsvagnar matchar fint ihop i både färg och material, båda formgivna av Charlie Styrbjörn som haft en tydlig tanke med designen att det ska passa in i flera olika miljöer så som kontoret, fikarummet, sporthallen, biblioteket, omklädningsrummet eller salongen. Vår senaste kollektion Wire som innefattar ett obrutet listsystem där du kan bygga din egen upphängning med kroklister, dekorlister och tavellister som tillsammans skapar en stilren linje. Matcha med tamburmajoren ur samma serie och du har en spännande och unik entré. Utforska våra kollektioner med matchande möbler för hela arbetsplatsen och olika miljöer.

Lyft rummet med färgglada sopkärl

 

Att lyfta ett rum med en accentfärg är ett bra tips för att skapa en dynamisk känsla. Vi har fler olika sopkärl för offentlig miljö, bland annat avfallsbehållaren Tin, som med sina fina linjer verkligen kan skapa harmoni. Charlie Styrbjörn som står för designen har hämtat sin inspiration från den tomma konservburken, som är en stark symbol för recycling. Det är med inspiration från den här symbolen som Tin fått sina proportioner och detaljer. Snygg, stilren och funktionell inbjuder den till sortering och passar bra in i alla olika offentliga miljöer som tex mässhallen, padelhallen, skolan eller företaget.

Skapa rum med bra förvaring

 

Ett bra väggsystem slår det mesta. Det är både funktionellt och snyggt, mixa och matcha sko- och hattyllor, krokar, klädfack, kroklister, sittbänkar, trähyllplan mm så det passar just ditt behov. Vi har både fristående hyllsystem och vägghängda hyllsystem som går att kombinera i all oändlighet för att kunna passa i alla typer av offentliga miljöer. Snygg förvaringslösning till kontoret, funktionell inredning i kapprummet med sittplatser till alla, fyll det med praktiska skohyllor med dropplåt och du har en funktionell och lättstädad entré till omklädningsrummet.  Ett tips till kontoret eller hemmet är att blanda in dekoration bland böcker, pennor och annat material för att skapa en varmare känsla.

Behöver ni hjälp med ett projekt? Vi hjälper er!

 

Är ni ute efter en specifik produkt eller kanske en helhetslösning just för er? Vi hjälper er med allt från produkter, idéer och orders till att utforma bra lösningar efter just ert behov eller projekt.

Vi finns här som ett team hela vägen så ni kan känna er trygga med hjälp och support.