Möbler till offentlig miljö

 

På Kumi brinner vi för att skapa trivsel och glädje med våra möbler för offentlig miljö. Det spelar ingen roll om du ska inreda kapprummet på förskolan, det öppna kontorslandskapet eller omklädningsrummet i padelhallen. Hos oss hittar du det mesta! I vårt utbud hittar du möbler och tillbehör till kontoret, konferensrummet, entrén, förskolan, butiken, skolan, omklädningsrummet och er utemiljö. Med snygg, praktisk och genomtänkt inredning kan du skapa rum att trivas i – både för anställda och besökare. Och du, du kan alltid specialbeställa våra produkter i kundunika färger för att matcha med exempelvis er logotyp.

Möbler för hela arbetsplatsen

I vårt breda bassortiment hittar du möbler för både den lilla och stora arbetsplatsen – alltid av högsta kvalitét. Jobba ergonomiskt med våra höj- och sänkbara skrivbord, håll skrivbordet rent genom att förvara i någon av våra hurtsar, eller kanske något av våra arkivskåp. Hos oss hittar du alla typer möbler för offentlig miljö: skrivbord, förvaringsskåp, hurtsar, hyllsystem och avfallsbehållare. I vårt bassortiment hittar du en komplett serie kontorsförvaring som gör det enkelt att inreda kontoret med en genomgående design. Välj mellan öppna skåp, skåp med dörrar, hurtsar och hyllor och sopkärl som är gjorda för att matcha varandra. Vi har också all inredning som behvös för en välkomnande entré oavsett behov - vi kan inreda såväl den praktiska entrén på leklandet eller padelhallen till den stilfulla hallen på kontoret eller frisörsalongen. Hos Kumi finns möblerna för alla rum på företaget, från entré och omklädningsrum till lunchrum och kontor.

  • Tre tips - så skapar du en trivsam offentlig miljö

Var enhetlig – matcha möbler från samma kollektioner

 

Genom att inreda genomgående med flera möbler från samma serie skapar du en enhetlig och trivsam känsla som ger ett lugnt intryck. I designkollektionen Straw, designad av Charlie Styrbjörn, hittar du flera möbler för offentlig miljö såsom stolar, bord och pallar. Charlie Styrbjörn har även designat kollektionen Wire som innefattar ett obrutet listsystem där du kan bygga din egen upphängning med olika sektioner som tillsammans skapar en stilren linje. Spana gärna in våra kollektioner!

Lyft rummet med färgglada sopkärl

 

Att lyfta ett rum med en accentfärg är ett bra tips för att skapa en dynamisk känsla. Vi har fler olika sopkärl för offentlig miljö, bland annat avfallsbehållaren Tin, som med sina fina linjer verkligen kan skapa harmoni. Charlie Styrbjörn som står för designen har hämtat sin inspiration från den tomma konservburken, som är en stark symbol för recycling. Det är med inspiration från den här symbolen som Tin fått sina proportioner och detaljer. Snygg, stilren och funktionell inbjuder den till sortering och passar bra in i alla olika offentliga miljöer som tex mässhallen, padelhallen, skolan eller företaget.

Skapa rum med bra förvaring

 

Ett bra hyllsystem slår det mesta. Det är både praktiskt och är snyggt, om man gör det på rätt sätt. Vi har både fristående hyllsystem och vägghängda hyllsystem som går att kombinera i all oändlighet för att kunna passa i alla typer av offentliga miljöer. Ett tips är att blanda in dekoration bland böcker, pennor och annat material för att skapa en varmare känsla.

Behöver ni hjälp med ett projekt? Vi hjälper er!

 

Är ni ute efter en specifik produkt eller kanske en helhetslösning just för er? Vi hjälper er med allt från produkter, idéer och orders till att utforma bra lösningar efter just ert behov eller projekt.

Vi finns här som ett team hela vägen så ni kan känna er trygga med hjälp och support.