Funktionellt möblerat i Padelhallen

Det första man möts av när man kliver in till padelhallen No.1 i Svenljunga är våra sittbänkar med skohylla - praktiskt och snyggt. Eftersom platsen fanns valde vi att placera dom i en vinkel så att de gränsar av till hallen och uppmanar till att ställa sina skor på hyllan innan man går in. Det skapar även gott om sittplats för skobyte.

Inne i hallen hittar man våra andra sittbänkar i svart utplacerade intill banorna så man kan slå sig ner för att titta på de som spelar.

En självklarhet för oss är gott om avfallsbehållare för att hålla padelhallen fräsch och ren från skräp.  Våra ståbord Straw med svartlackade stålben och en bordsskiva i askfanér tyckte vi de passade perfekt vid sidan av planerna. Trendiga och stabila designade av Charlie Styrbjörn, gör de sig fint för skönt häng samtidigt som man tittar på en match

Litium.Web.Models.ImageModel?.Alt

Höj känslan i hallen med Tin

Kan en avfallsbehållare vara snygg och trendig? Yes. Vi lät designern Charlie Styrbjörn ta fram en avfallsbehållare till oss som är snygg, originell och tålig men samtidigt uppmanar till sortering. I padelhallen No.1 finns det flera stycken utplacerade runt om i hallen för att hålla så rent och fräscht som möjligt. Tin tillverkas i flera olika färger men kan också beställas i egen kulör om man vill. Locken går att få med olika inkast, papp, brännbart eller pant och alla har en inbyggd ringsats så man slipper se påsen som sitter i.

Litium.Web.Models.ImageModel?.Alt

Produkter till No.1 Padelhouse

  • För No1 Padelhouse som valt att satsa lite extra på sin loungdel  var det ett självklart val med lampan SPAZIO från Belyso i Gnosjö, en av våra samarbetspartners när vi inreder padelhallar. Med sin fräcka design och sköna ljus passar den perfekt till loungen, entrén, väntrummet, kontoret, biblioteket mm.

Behöver ni hjälp med ett projekt? Vi hjälper er!

Är ni ute efter en specifik produkt eller kanske en helhetslösning just för er? Vi hjälper er med allt från produkter, idéer och orders till att utforma bra lösningar efter just ert behov eller projekt.

Vi finns här som ett team hela vägen så ni kan känna er trygga med hjälp och support.

Litium.Web.Models.ImageModel?.Alt