Möblerad spelglädje i Padelhallen

 

Fräscht, stilfullt, hållbart och funktionellt var några av ledorden vi hade med oss när vi startade projektet för padelhallen Padel Court nr 9 i Värnamo. Fräscha omklädningsrum med praktiska och låsbara omklädningsskåp samt mycket plats för upphängning med våra klädhängare med tillhörande sittbänkar.

Går ni en trappa upp hittar ni ett stort och luftigt konferensrum där vi har valt att inreda med vår designstol Straw och matchande bord, båda tillverkade av formpressad askfanér och designad av Charlie Styrbjörn. Ute i hallen finns fina ytor där man kan slå sig ner och vila på praktiska sittbänkar, och runt om i lokalen står Kumis matchande avfallsbehållare utplacerade för att enkelt hålla rent och fint.

På läktaren har vi valt att placera ut höga barbord som inbjuder till skönt häng medan man hejar på en match. Allt noga genomtänkt och inbjudande för att gästen ska få så bra upplevelse som möjligt och vilja stanna länge.

Inred trivselrummet med Straw

 

En trappa upp i padelhallen hittar man ett stort rum som inretts med känslan att här vill man stanna länge, njuta av en kopp kaffe, umgås och byta spelartips. Vi valde att inreda med både bord och stolar från vår designserie Straw för att skapa en skön känsla i rummet ihop med de naturfärgade sofforna och lamporna.

Möblerna som är tillverkade i askfanér är slittåliga, välkomnande och så sköna att man vill sitta kvar länge. Stolen Straw är stapelbar och armstöden är utformade så man kan hänga upp den på bordet vilket underlättar vid städning.

Relaterade produkter

Behöver ni hjälp med ett projekt? Vi hjälper er!

Är ni ute efter en specifik produkt eller kanske en helhetslösning just för er? Vi hjälper er med allt från produkter, idéer och orders till att utforma bra lösningar efter just ert behov eller projekt.

Vi finns här som ett team hela vägen så ni kan känna er trygga med hjälp och support.

Möblerad spelglädje i Padelhallen