Möblerad spelglädje i Padelhallen

 

Fräscht, stilfullt, hållbart och funktionellt var några av ledorden vi hade med oss när vi startade projektet för padelhallen Padel Court nr 9 i Värnamo. Fräscha omklädningsrum med praktiska och låsbara omklädningsskåp samt mycket plats för upphängning med våra klädhängare med tillhörande sittbänkar.

Går ni en trappa upp hittar ni ett stort och luftigt konferensrum där vi har valt att inreda med vår designstol Straw och matchande bord, båda tillverkade av formpressad askfanér och designad av Charlie Styrbjörn. Ute i hallen finns fina ytor där man kan slå sig ner och vila på praktiska sittbänkar, och runt om i lokalen står Kumis matchande avfallsbehållare utplacerade för att enkelt hålla rent och fint.

På läktaren har vi valt att placera ut höga barbord som inbjuder till skönt häng medan man hejar på en match. Allt noga genomtänkt och inbjudande för att gästen ska få så bra upplevelse som möjligt och vilja stanna länge.

Inred trivselrummet med Straw

 

En trappa upp i padelhallen hittar man ett stort rum som inretts med känslan att här vill man stanna länge, njuta av en kopp kaffe, umgås och byta spelartips. Vi valde att inreda med både bord och stolar från vår designserie Straw för att skapa en skön känsla i rummet ihop med de naturfärgade sofforna och lamporna.

Möblerna som är tillverkade i askfanér är slittåliga, välkomnande och så sköna att man vill sitta kvar länge. Stolen Straw är stapelbar och armstöden är utformade så man kan hänga upp den på bordet vilket underlättar vid städning.

Relaterade produkter

 

Behöver ni hjälp med ett projekt? Vi hjälper er!

Är ni ute efter en specifik produkt eller kanske en helhetslösning just för er? Vi hjälper er med allt från produkter, idéer och orders till att utforma bra lösningar efter just ert behov eller projekt.

Vi finns här som ett team hela vägen så ni kan känna er trygga med hjälp och support.

 • Tips att tänka på när ni inreder padelhallen

   

  * Tänk att ni ska skapa något mer än bara en padelhall när ni inreder. 

  * Skapa sociala ytor som man kan mötas på, jobba i och umgås.

  * Hallen ska bli en inbjudande mötesplats för alla. Förutom padelspelarna, vänd er till lunch- och fikagäster, företag, medarbetare, padelpublik mm.

  * Skapa en mysig vardagsrumskänsla så folk vill stanna länge, padelhallar har stora ytor så ett tips är att skapa rum i rummen, gärna med mycket växter och skön belysning.

  * Smarta lösningar, laptopbord och laddningsstationer uppmuntrar också folk till att jobba eller bara hänga en stund.

  * Ta tillvara på ytan runt banorna, placera ut sittbänkar och avfallsbehållare så man slipper väskor etc i entrén och runt om i hallen.

  * Padel lockar en bred målgrupp och det ställer höga krav på inredningen då det är flera olika behov som ska tillgodoses. Se till att välja slittåliga möbler som är gjorda för offentlig miljö, smarta lösningar som samtidigt är snygga och välkomnande.