• Klubben By Göhlins - en inbjudande padelhall

 

Förena funktion och stil

 

Möblerna i en padelhall behöver vara tåliga, avtorkbara och flexibla samtidigt som de ska smälta in med övrig inredning. Hos klubben har man valt att satsa på design in i minsta vrå, där av valet Tin, en avfallsbehållare formgiven av designern Charlie Styrbjörn för Kumi. Tin finns i flera olika färger och modeller och kan även lackas i önskad färg för att matcha er inredning. Locken är avtagbara och finns i utförande pant, papp eller brännbart vilket uppmanar till enkel sortering. Då avfallsbehållaren är stilren och har olika funktioner så passar den bra in både på gymmet, ute i padelhallen, cafét och omklädningsrummet.

Omklädningsrum med stil

 

 

Hos padelhallen Klubben By Göhlins hittar ni mer än bara padelbanor. Fokus ligger på padel och ett välutrustat gym, men det finns även golf & jakt simulatorer, café, shop, kontor för uthyrning och sist men inte minst - rymliga, lyxiga omklädningsrum där man även kan njuta av en bastu och titta på padel samtidigt då det finns stora fönster ut mot banorna. Till omklädningsrummen valdes Kumis omklädningsskåp i specialutförande med valnötslaminat på dörrarna och svartlackade skåp för att skapa en inbjudande, lyxig och varm känsla.

Inred kontorshotellet

 

 

Kontoret - ett rum vi spenderar mycket tid i varje dag. definitionen av ett kontor är lite mer lös idag än vad det var för bara ett par år sedan. men en sak är lika central nu som då: kontoret är en plats där vi ska trivas. Oavsett om det är i ett eget rum på arbetsplatsen, i ett kontorslandskap, hemma eller kontorshotell som här på Klubben. Med stilfulla och flexibla möbler för kontor kan vi skapa en trivsam arbetsplats för alla unika behov.

 • Skapa en bra miljö med rätt inredning i padelhallen

Relaterade produkter

 

Behöver ni hjälp med ett projekt? Vi hjälper er!

Är ni ute efter en specifik produkt eller kanske en helhetslösning just för er? Vi hjälper er med allt från produkter, idéer och orders till att utforma bra lösningar efter just ert behov eller projekt. Vi finns här som ett team hela vägen så ni kan känna er trygga med hjälp och support.

 • Tips att tänka på när ni inreder padelhallen

   

  * Tänk att ni ska skapa något mer än bara en padelhall när ni inreder. 

  * Skapa sociala ytor som man kan mötas på, jobba i och umgås.

  * Hallen ska bli en inbjudande mötesplats för alla. Förutom padelspelarna, vänd er till lunch- och fikagäster, företag, medarbetare, padelpublik mm.

  * Skapa en mysig vardagsrumskänsla så folk vill stanna länge, padelhallar har stora ytor så ett tips är att skapa rum i rummen, gärna med mycket växter och skön belysning.

  * Smarta lösningar, laptopbord och laddningsstationer uppmuntrar också folk till att jobba eller bara hänga en stund.

  * Ta tillvara på ytan runt banorna, placera ut sittbänkar och avfallsbehållare så man slipper väskor etc i entrén och runt om i hallen.

  * Padel lockar en bred målgrupp och det ställer höga krav på inredningen då det är flera olika behov som ska tillgodoses. Se till att välja slittåliga möbler som är gjorda för offentlig miljö, smarta lösningar som samtidigt är snygga och välkomnande.