Straw Pall

Med sina mjuka former och de karaktäristiska knycken i benen delar pallen sitt formspråk med designstolen Straw. Charlie Styrbjörn, som står för designen, har lagt omsorg på att ge pallen en mjuk karaktär men ändå valt plex-laminat för att ge den en attityd och få den slittålig så den passar in i flera olika miljöer, så som kontoret, konferensrummet, matsalen, skolan eller entrén.

  • Pall Straw - Högt och lågt

    Sitsen är i plex-laminat som har en denimkänsla för en snygg effekt men är samtidigt mycket slittåligt och enkelt att torka av. Benen är i 16 mm lackat stål med extra rör på de höga pallarna för att vila benen på. Finns i tre sitthöjder: 450 mm, 650 mm, 750 mm.

  • pall-straw-650-ritning.png

    "En pall som delar sitt formspråk med STRAW-stolen. Speciellt  de mjuka formerna i sitsen och de karaktäristiska knycken i benen."

    Designer - Charlie Styrbjörn

Varianter av Straw Pall

Designer: Charlie Styrbjörn

Utformningen står Charlie Styrbjörn för som gjort projekt till flera välkända varumärken och företag. Charlie hittar mycket av sin inspiration i själva tillverkningsprocessen och är uppmärksam på detaljer och material, vilket vi tycker passar perfekt för våra produkter inom Kumi Trend.